Direktlänk till inlägg 7 december 2016

Varför att spela på över och under är en av mina favoriter

Av Felix Jörgensen - 7 december 2016 20:19

 

Varför att spela på över och under är en av mina favoriter


På grund av det stora antalet spelformer som är tillgängliga online, kan det vara svårt att välja vilken man ska använda när man ska spela. Alla spelformer kommer inte att erbjudas till alla sporter d sporterna är olika, men en som har blivit populär när det kommer till fotboll är spelformen över och under.


När det kommer till fotboll involverar detta att spela på antalet mål som kommer att göras i en match. Om du till exempel tror att det kommer att göras minst tre mål i en match mellan Barcelona och Real Madrid, kan du välja över 2,5 mål. Om du tror att det inte kommer att göras över två mål i en match mellan Manchester United och Liverpool, kan du välja under 2,5 mål.


Det underbara med att spela på över och under och en av anledningarna till att jag gillar det så mycket är det faktum att det kan blandas med matchresultatet. Ett bra exempel är när denna spelform är som bäst var när Barcelona mötte Celtic i Champions League på Camp Nou. Det såg ut att bli en stor hemmavinst i förväg och det var möjligt att inte bara spela på att Barcelona skulle vinna utan också att det skulle göras över 4,5 mål i matchen.


Att spela på över och under är en av mina favoriter då det är kul, enkelt och genom att följa ett par enkla riktlinjer är det möjligt att vinna stora pengar.


Varför ,5?

De som är nybörjare när det kommer till att spela på över och under blir ofta förvirrade av de ,5 i de tillgängliga urvalen då det inte är möjligt att göra ett halvt mål. Detta är exakt varför det är där. Om spelformen var satt till hela nummer sås om över 2 mål, vad skulle då hända om matchen slutade 1-1 och exakt två mål gjordes?

Genom att använda ,5 säkerställs att varje spel är antingen en vinnare eller förlorare. Om du spelar på över 2,5 mål och matchen slutar 1-1, förlorar du. Om den slutar 2-1, vinner du. Så enkelt är det.


Lita inte alltid på senaste formen

Det är inget fel med att kolla den senaste formen när det kommer till att spela på över och under, men lita inte blint på det när du lägger dina spel. Bara för ett lag har varit inblandat i tre matchen med många mål nyligen, innebär det inte att nästa match kommer att bli likadan. Kolla formen över den senaste tjugo matcherna för att få en sann bild över vad som kan komma att hända i matchen när det handlar om mål.


Det kan också bero på sporten, ligan och antalet spelade matcher, så räkna alltid in dessa faktorer. Då det finns massor av gratis statistik tillgänglig på webbsidor, är det väldigt enkelt att ta reda på denna information och det är en annan anledning till varför att spela på över och under är en av mina favoriter.


Skador på spelare

Ett lag kan göra massor av mål och det kan komma att verka vara säkert att de kommer att göra fler mål mot ett lag som ligger under dem i tabellen. Du lägger ditt spel på att laget ska vinna och över 2,5 mål, bara för att sedan få reda på att deras mest kreativa mittfältare och bästa anfallare är skadaded.


Kolla igenom nyheter om laget innan du lägger dina spel på spelformen över och under. Anledningen till det är inte bara för att undvika situationer som i exemplet ovan utan även för att ge dig en bra möjlighet till att spela.


Ytterligare en anledning till varför jag gillar att spela på över och under är att oddsen ibland kan vara till din fördel.  När laget saknar två viktiga offensiva spelare som har stått för målen, kan det vara ett väldigt bra läge att spela på spelformen under i denna match.


Laget i fråga kan fortfarande vara bra nog att vinna, men antalet mål gjorda i matchen kan anses bli färre än om nyckelspelarna var friska. Detta är en bra möjlighet till att göra en fin vinst.


Ett bra utbud av sporter

Att spela på över och under är en av mina favoriter på grund av utbudet av sporter som du kan välja på. Fotboll är kanske den populäraste för spel på över och under i Europa men det är inte den enda sporten du kan spela på och det är spännande att kunna byta sporter och använda samma principer. Fantastiska sporter som du kan spela över och under på inkluderar:

  • Fotboll
  • Amerikansk fotboll
  • Ishockey
  • Baseboll
  • Basket
  • Rugby

I alla andra sporter än fotboll, refererar spelformen över och under till poäng, inte mål.


Livespel

Spelformen över och under kommer verkligen till sin rätt med livespel under fotbollsmatcher.

Som med nästan alla former av spel kommer statistik till väldigt hjälp när man spelar på över och under en fotbollsmatch.

Vissa lag kommer till exempel inte att synas så mycket framför mål i den första halvleken av matchen, men bli mer involverade i många matcher som slutar med över 2,5 mål på grund av att lagen öppnar sig i andra halvlek. Se över statistiken så att du kan hitta dessa lag, Arsenal var ett av dem i det förflutna.



Om de gör ett mål i första halvlek, kan du fortfarande förvänta dig att se odds på 1,2 eller 1,4 på att et kommer att göras över 2,5 mål i matchen och du kan göra en bra vinst i det långa loppet genom att använda denna strategi

Vissa lag är kanske inte så involverade i matcher med många mål, men som ändå släpper in sena mål i matcher. Om två mål redan har gjorts i matcher som involverar lag som dessa är det värt att spela på spelformen över 2,5 mål och därigenom göra en bra vinst.


Huvudanledningen till att använda spelformen är att du kan tjäna pengar på det och det är därför jag gillar att använda spelformen över och under, speciellt vid spel på fotboll. Spela ansvarsfullt, inom din budget så kommer du att ha kul och förhoppningsvis tjäna pengar samtidigt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix Jörgensen - 21 december 2016 18:00

Hur viktiga är de fem senaste matcherna när du ska lägga ett spel?   När man spelar på fotbollsmatcher, bör man använda statistik för att hjälpa till med besluten. Om du bara spelar för skojs skull, som när till exempel ditt lag spelar och du spel...

Av Felix Jörgensen - 17 december 2016 18:00

Cash Out – bör jag som spelare använd mig av det?   Spelbolag försöker hela tiden att hitta nya sätt för att göra sportspel mer spännande för spelare. Tänk dig att du lägger ett spel på en fotbollsmatch att det verkar gå in i den 80.e minute...

Av Felix Jörgensen - 14 december 2016 18:00

Hur du hittar en outsider att spela på varje vecka   Finns det något som är mer spännande än att spela på att en outsider ska vinna till bra odds och se dem gå in? Du får inte bara den spännande känslan av att vinna ditt spel och slå spelbolaget, ...

Av Felix Jörgensen - 13 december 2016 18:15

Tror du verkligen att sportspel bara handlar om tur?   En vanlig uppfattning bland många människor är att spel & vadslagning i alla former är baserade på tur. Det krävs inget mer och det är som att singla slant, det är 50 % chans att du kommer att...

Av Felix Jörgensen - 13 december 2016 17:59

Enkla Tricks som har hjälpt mig att vinna en massa pengar på Spelformen Första Målskytt   Det finns många spelformer tillgängliga när det kommer till att spela på fotbollsmatcher. Med tillägget av livespel, har en massa nya spelformer blivit tillg...

Presentation

Bettingsidor På Nätet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
December 2016
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Starten


Ovido - Quiz & Flashcards