Direktlänk till inlägg 7 december 2016

8 Bästa Sporterna att satsa pengar på

Av Felix Jörgensen - 7 december 2016 21:45

 

8 Bästa Sporterna att satsa pengar på


Onlinespel har öppnat upp möjligheten att spel dygnet runt, 365 dagar om året, vilket är väldigt spännande. Du kan logga in hos ditt favoritspelbolag när som helst och hitta en sport som du kan spela på. Det finns även stora chanser att du kommer att hitta alternativ för livespel, oavsett tid på dagen. Men, men vilka är de bästa sporterna att spela på när det finns ett så stort utbud?


1. Fotboll

Utbudet av turneringar, matcher och spelformer är enormt och det är det som gör att fotboll är en sådan fantastisk sport att spela på. De största spelbolagen online täcker ligor från hela världen och även om Premier League kan vara den kändaste, kan du spela på ligor från Finland till Vietnam. Utbudet av spelformer är även det underbart och du kan spela på allt från matchresultat till då vilken tid det första målet görs. Fotboll är en av de mest spännande och populära sporterna att spela på.

 

2. Hästkapplöpning

Detta är en sport som har kommit att bli synonym med spel och den är extra populär i Storbritannien.  Spänningen med att kunna se den häst du har spelat på springa mot mållinjen och heja på att den ska hamna på förstaplats, är det som gör att spelare gillar sporten. Oddsen är generellt större än på fotbollsmatcher, på grund av det ökade antalet potentiella vinnare och onlinespelbolagen har ofta speciella delar av sina webbsidor dedikerade till hästkapplöpning.



3. Tennis

När du öppnar webbsidan hos ditt favoritspelbolag, hittar du ofta live tennismatcher som du kan spela på. Detta är anledningen till att tennis är en så populär sport för spelare. Tennis spelas över hela världen, i olika tidszoner och detta ger spelmöjligheter på olika tider på dygnet. Bevakningen sträcker sig från ATP och WTA Touren ner till utmanarturneringar som om du kan något om tennis, kan det vara en fantastisk sport att spela på. Livebetting är en nyckelfunktion för tennis och ger dig möjligheten att spela på resultat under en match, vilket kan ge en ny speldimension till sporten.


4. Cricket

Det är kanske inte så populärt i Amerika eller på fastlanded i europeiska länder, men Cricket är en sport som har utvecklat ett starkt följe i spelvärlden. De korta formerna av spelet, så som One Day Internationals och Twenty20 matcher kan vara väldigt spännande att spela på, där alla små detaljer bevakas av onlinespelbolagen. Du kan spela på allt från vilket lag som kommer att vinna matchen, till nästa form av dismissal och hur många runs som kommer att göras från nästa delivery. Då det finns så mycket statistik som är tillgänglig gratis online, är cricket en fantastisk sport att spela på.



Amerikanska sporter

Baseboll, Basket, Ishockey och NFL är alla sporter som anses vara Amerikanska, trots det faktum att de även spelas på andra kontinenter. Anledningen till det är det faktum att de bästa lagen och spelarna brukar vara baserade i USA och de genererar därför mest intresse för fans av dessa sporter.

·      5. Baseboll

Major League Baseball är den populäraste tävlingen när det kommer till att spela på baseboll.  Spel på moneyline, vilket innebär att spela på vinnare av en match är en bra plats att börja på men andra spelformer inkluderar totals, runline och futures.

·      6. Basket

Spelformerna för basket liknar de för baseboll och NBA är den stora tävlingen i USA. Point spread är en bra spelform för den som vill börja spela på basket, där även totals och moneyline är värt att överväga. Utanför USA är EuroLeague och Champions League spännande basketevenemang som man kan spela på

·      7. Ishockey

Detta är en match där det smäller, massor av action och genererar därför massor av intresse från spelare. NHL är en bra plats att starta på för nybörjare och det finns massor av spelformer att välja bland, inkluderat gamelines, 3-way, rätt resultat och period med flest poäng. Fans av europeisk ishockey som vill spela kan hitta samma spelformer för turneringar som KHL och andra Skandinaviska och Ryska ligor.

·      8. NFL

Amerikansk Fotboll har ett enormt följe i spelbranschen och det är lätt att förstå varför spelare gillar att spela på ligor som NFL. De tre grundläggande spelformerna för spel på NFL är moneyline, handikapp och totala poäng. Då matcherna i NFL är uppdelade i quarters, är det möjligt att spela alla dessa isolerat vilket gör det till en av de bästa matcherna att spela på.



Bästa sporterna för dig

Vi har markerat de bästa sporterna att spela på i allmänhet, men vilka är de bästa sporterna för dig att spela på? Till sist är det troligt att du kommer att vinna mer pengar på att spela på en sport som du har bra kunskaper om. Om du redan följer fotboll men aldrig har sett en tennismatch i ditt liv, är det vettigt att spela på fotboll och strunta i tennis.

Om vi går in på det mer i detalj, om du regelbundet tittar på Serie A mer än någon annan liga, bör du använda din kunskap till att spela på den ligan. Välj inte att spela på en liga som du inte kan något om.

På många sätt är det sunt förnuft, men de bästa sporterna att spela på är de du följer och mest kunskap om. Vilken sport du än väljer att spela på från listan ovan, gör det ansvarsfullt och spela bara för vad du har råd att förlora. Men det viktigaste är, ha roligt när du spelar.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Felix Jörgensen - 21 december 2016 18:00

Hur viktiga är de fem senaste matcherna när du ska lägga ett spel?   När man spelar på fotbollsmatcher, bör man använda statistik för att hjälpa till med besluten. Om du bara spelar för skojs skull, som när till exempel ditt lag spelar och du spel...

Av Felix Jörgensen - 17 december 2016 18:00

Cash Out – bör jag som spelare använd mig av det?   Spelbolag försöker hela tiden att hitta nya sätt för att göra sportspel mer spännande för spelare. Tänk dig att du lägger ett spel på en fotbollsmatch att det verkar gå in i den 80.e minute...

Av Felix Jörgensen - 14 december 2016 18:00

Hur du hittar en outsider att spela på varje vecka   Finns det något som är mer spännande än att spela på att en outsider ska vinna till bra odds och se dem gå in? Du får inte bara den spännande känslan av att vinna ditt spel och slå spelbolaget, ...

Av Felix Jörgensen - 13 december 2016 18:15

Tror du verkligen att sportspel bara handlar om tur?   En vanlig uppfattning bland många människor är att spel & vadslagning i alla former är baserade på tur. Det krävs inget mer och det är som att singla slant, det är 50 % chans att du kommer att...

Av Felix Jörgensen - 13 december 2016 17:59

Enkla Tricks som har hjälpt mig att vinna en massa pengar på Spelformen Första Målskytt   Det finns många spelformer tillgängliga när det kommer till att spela på fotbollsmatcher. Med tillägget av livespel, har en massa nya spelformer blivit tillg...

Presentation

Bettingsidor På Nätet

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
December 2016
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Starten


Ovido - Quiz & Flashcards